Followers

Facebook Badge

Friday, March 2, 2012

:::LJM bakal tiba:::

salam semua... ade kawan saya cakap yang saya ni macam biskut, kejap ade, kejap tak ade..... maaf.. saya agak sibuk dengan Revision Class untuk LJM, dengan Mock Exam LJM lagi.... huhuuu.... sangat-2 berada dalam tekanan saje ni..(~_~)... exam LJM 21 mac ni...owwhh... kami sangat-2 nebes menanti kehadiran kamoo!

Last weeks adalah minggu yang sangat-2 tegang bagi diri saya... kenapa??? sebab saya dan dia yang tahu.. hohohooo.... walaupon ade teman masing-2 yang agak rapat yang tahu situasi tegang kami.... Tapi.. perkara sudah pun berlaku, betapa tinggi nye sebuah PENYESALAN dalam diri saya pabila hati Pelangi itu di lukai... * sorry awak....my bad... saya lupe orang lain juga ade perasaan jugak* :(

ok! saya bakal menamatkan pengajian dalam bidang kejururawatan dalam masa tik..tok..tik..tok.. lagi 19 hari saje yang tinggal untuk saya merasa memakai baju uniform putih yang sangat-2 saya hormati ni..heheee..:P
Dapat slip exam LEMBAGA JURURAWAT MALAYSIA (LJM) lepas habis mock exam pagi kemarin pun dah rase dup..dap..dup..dap jer dalam hati ni... wahhh!!!! saya sangat-2 neves weii... (sebenar nye saya sedih sebab my dear pelangi tak wish gud luck pon)..huhuhuhu.... sampy ati...kuang-2...

slip exam sy tuk LJM nti! haruss jaga macam nyawa ni..kalau hilang.. tak dapat masuk dewan peperiksaan lar!

Nursing Batch 200902

selamat ulang tahun ke -3!

semua Tersenyum!..:P

Tak sabar nak potong kek!..

hahahaaa.... ini saya!

saya suke time balik!!...ok! jom balik!

selepas habis exam mock LJM...:D
Hadiah yang paling bermakna yang pernah saya berikan kepada seseorang yang saya sayang sangat-2.. harap kamo suka dengan pemberian saya yang tak seberapa ini....

Gula-2 kopi ini lah pengikat kasih sayang kita... tapi semua itu hanya kenangan yang terindah yang pernah saya dapat melalui kamooo


Dan! saya nak ucap " Happy 3rd Anniversary to all my frenz...(batch 200902)...."ucapan untuk semua yang sentiasa bersama tak kira di waktu senang, susah, gembira, sedih...kamoo tetap ada!! kenangan bersama kamo-2 semua tak akan saya lupa sampi bila-2 pun... insyaallah.. sehingga ke hembusan nafas yang terakhir saya...ermmmm..(^_^).....



2 comments:

  1. Selamat ber-exam dan selamat ber-graduate! ;)

    ReplyDelete
  2. Fadzmie Mohamad : Thanx kamo...:)

    ReplyDelete

~LikERs~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KaWaN-KaWaN Ku